Site Loader

Een nacht, helemaal alleen. Ik wist dat ik het daar moeilijk mee zou hebben, want alleen is maar alleen. Maar als snel kwam daar verandering in. Ik was die nacht namelijk voor mijn werk op pad en moest de nacht doorbrengen in een klein hotelletje in the middle of nowwhere. En toen gebeurde het. Klop klop, was het op de deur. Ik deed de deur open en verwachte eigenlijk iemand van het hotel. Maar alles behalve dit. Een lange wat gezette man stond voor mij deur. Mevrouw vroeg hij voorzichtig, ik hoorde u praten en viel meteen op uw belgische accent. Ik zei: mijn belgische accent? Ja het klopt wel maar wat vind u daar dan zo mooi aan? Ik vroeg meneer binnen en schonk een glaasje wijn in voor ons beide. Meneer zei me: Ik moet altijd weer terugdenken aan jaren geleden, toen ik een belgische vrouw ontmoette, ik was nog maar net 20 jaar en zij was 19. Oh haar gezelligheid en ondeugendheid deed mij deugd. Ik was toen heel alleen en voelde mij enorm eenzaam. Mijn relatie was net uit en ik was zoekende, zoekende naar wie ik was en ineens was zij daar.

Zij wist mij op te vrolijken en van het een kwam het ander. De volgende ochtend moest ik weer vroeg op pad, maar heb altijd spijt gehad haar niet verder te leren kennen. Wij raakten diep in gesprek en ik luisterde aandachtig. Ik raakte hem op zijn knie aan met met hand en hij legde zijn hand op mijn hand. Maar toen schrok ik. Waar was ik nu weer mee bezig, nodig zomaar iemand die ik niet ken uit in mijn hotelkamer en dan gebeurt dit. Maar hoe meer ik naar deze man luisterde hoe meer ik voelde dat ik opgewonden begon te raken, maar wilde het niet laten merken. Maar hij merkte het kennnelijk aan mijn manier van kijken en het nippen aan mijn glaasje wijn. Ik voelde mij toen een beetje ondeugend worden maar tegelijkertijd was ik een beetje van slag, had mij namelijk net gedouchet en zat in mijn satijnen nachtjapponnetje en mijn satijnen duster tot net over mijn billen op de stoel, had wel mijn benen netjes over elkaar heen geslagen. Opeens begon die meneer te huilen en ik wilde een zakdoekje pakken, en op dat moment vergat ik even dat ik helemaal geen slipje aan had.

Ik liep richting mijn bed en boog naar voren om een zakdoekje te pakken en toen gebeurde het. Ik voelde een paar handen tussen mijn benen, en voelde dat ik geraakt werd bij mijn kutlipjes. Ik kon mij er niet tegen verzetten, en liet mijn benen uit elkaar komen, maar toen, oh, toen voelde ik die heerlijke tong, hij drukte zijn tong in mijn kut en haalde hem erweer snel uit en likte mij overal. Mijn kutlippen, mijn klit maar ook mijn kontje. Ik werd kletsnat. Oh wat was ik binnen een nowtime geil en heet en ondeugend. Ik liet mij gewoon weg helemaal nemen. Ik werd waanzinnig hard geneukt in mijn kut en daarna in mijn kont. Maar toen, toen werd er weer op de deur geklopt, en ik hoorde hem fluisteren, kom maar, kom maar. Er kwamen een man en vrouw naar binnen lopen. Zij liepen beiden om het bed heen en hij haalde zijn pik uit zijn broek en begon er waanzinnig aan te trekken, en toen begon die vrouw enorm aan de pik te zuigen. Terwijl ik in mijn kont werd geneukt bleef ik aandachtig en opgewonden naar hun kijken. Hij keek mij met zijn blauwe ogen aan en vroeg mij of ik ook wilde proeven. Wauw, ja, kom hier lekker ding. Voor ik het wist waren wij met z’n vieren heerlijk aan het pijpen, beffen en neuken. Op een gegeven moment kwam de vrouw op haar knieen op het bed zitten en wij begonnen te zoenen, te tongen, wauw dit was nieuw voor mij. Maar al snel wist ik niet meer van ophouden, dacht en zei ik wil meer en meer. Wij zaten op een gegeven moment op ons knieen en de mannen begonnen ons te neuken in ons mond, wij begonnen te zuigen en te pijpen. Oh, vergeet nooit meer het moment dat deze 2 mannen helemaal over ons gezicht en in ons mond spoten. Ik heb veel gelogeerd in hotels maar dit was de eerste keer voor zo’n enorme spontane ontmoeting. Wil je weten hoe dit verhaal verder ging, bel mij dan

Pol Garcia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *